Comenzile de minimum 150 Lei beneficiaza de transport gratuit prin Curier Rapid (doar in aria de acoperire). Daca doriti sau daca localitatea nu se afla in aria de acoperire, coletul se poate expedia cu Posta Romana.

Expedierile se fac de Luni pana Vineri. In Ploiesti livrarea este gratuia la domiciliu indiferent de valoarea comenzii. Pentru Ploiesti selectati metoda Livrare Gratuita in orasul Ploiesti iar aceasta se va face doar de catre noi la adresa dumneavoastra dupa confirmarea telefonica a comenzii. Va rugam folositi aceasta optiune de livrare numai daca sunteti din Ploiesti si doriti livrarea acasa sau la serviciu. Comenzile nu pot fi preluate de la sediul nostru.

Campanie promotionala Livrare Gratuita la produsele care au semnalizarea Livrare Gratuita Cod Cupon 123. Adaugati produsul in cosul de cumparaturi si introduceti codul cuponului 888 pentru a beneficia de livrarea gratuita. Chiar daca in cosul de cumparaturi se regaseste si un alt produs care nu are cupon, livrarea ramane gratuita. Aceasta se va face prin curier in aria de acoperire a acestuia si prin posta in afara ei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Livrarea prin Posta Romana costa 13 Lei indiferent de greutatea coletului.

  • Coletul ajunge la Oficiul Postal in 3-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Atentie : Se intampla frecvent sa nu primiti avizul in cutia postala. De aceea va recomandam sa verificati sosirea coletului in ziua mentionata la confirmarea comenzii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Livrarea prin Fan Courier costa 20 Lei indiferent de greutatea coletului si se poate face doar in aria de acoperire. Coletul ajunge in 48-72 de ore. Uneori pot aparea intarzieri datorate firmei de curierat.

  • Majoritatea produselor se afla in stocul furnizorilor si necesita un timp mai mare de livrare care va fi anuntat.(48-72 ore)

 

 

 

 

 

 

 

 

[/row]

 

 

 

Livrare in UE:

Putem expedia comenzi in UE, cu plata in avans, la preturi incepand de la 99 Lei. Pentru detalii despre tarile in care se poate face livrarea, precum si pentru costurile exacte, accesati link-ul: Trimite Pachet