Comenzile de minimum 180 Lei beneficiaza de transport gratuit prin Curier Rapid Urgent Cargus (doar in aria de acoperire). Daca doriti sau daca localitatea nu se afla in aria de acoperire, coletul se poate expedia cu Posta Romana.

Arie acoperire Urgent Cargus 6190 localitati

Expedierile se fac de Luni pana Vineri insa coletele pot ajunge la dumneavoastra si sambata daca selectati metoda de livrare UrgentCargus/GLS si daca va aflati intr-un oras resedinta de judet. In Ploiesti livrarea este gratuia la domiciliu indiferent de valoarea comenzii. Pentru Ploiesti selectati orice metoda de livrare (Posta sau Cargus/GLS), indiferent de ce apare in sistem livrarea nu va fi taxata si se va face doar de catre noi la adresa dumneavoastra.

Livrarea prin Posta Romana costa 11 Lei indiferent de greutatea coletului.

  • Coletul ajunge la Oficiul Postal in 2-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.
  • In Bucuresti, coletul ajunge in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.
  • Comenzile cu livrare prin Posta Romana efectuate pana la ora 14:00 vor fi livrate in aceeasi zi, daca produsul se afla pe stoc.

Atentie : Se intampla frecvent sa nu primiti avizul in cutia postala. De aceea va recomandam sa verificati sosirea coletului in ziua mentionata in SMS-ul pe care il veti primi odata cu confirmarea comenzii.

  • Livrarea prin Cargus costa 15 Lei indiferent de greutatea coletului si se poate face doar in aria de acoperire. Coletul ajunge in 24-72 de ore .
  • Comenzile trimise pana la ora 15:00 vor fi expediate in aceeasi zi, daca produsul se afla pe stoc.

Atentie: In ziua livrarii, veti primi un SMS din partea curierului care va contine si numarul de telefon al agentului. Astfel puteti lua legatura si stabili impreuna momentul primirii coletului. Daca nu primiti acest mesaj va rugam sa ne anuntati.

Livrare in UE:</strong

Putem expedia comenzi in UE, cu plata in avans, la preturi incepand de la 99 Lei. Pentru detalii despre tarile in care se poate face livrarea, precum si pentru costurile exacte, accesati link-ul: Trimite Pachet