Produsele sunt originale/avizate de institutiile abilitate?

Toate suplimentele nutritive/produsele naturiste de pe site-ul nostru sunt originale, in ambalajul producatorului si avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare, institutia responsabila cu acest demers. Toate produsele au numarul de aviz, termenul de valabilitate si modalitatea de administrare inscriptionate pe flacon sau cutie.

Cum pot cauta un anumit produs in magazin?

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile. Daca aveti nevoie de un anumit produs pe care nu il gasiti pe site, sunati-ne si vom face tot posibilul sa va ajutam.

Sunt persoana juridica. Pot cumpara?

Da, putem trimite comenzi si daca sunteti o persoana juridica. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.

Cat costa livrarea?

Pentru aceste detalii va rugam accesati pagina: Cat costa livrarea

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

In acest caz, ne puteti suna direct 0762 942 888 trimite email (coltdesanatate@gmail.com) sau putem discuta in timp real prin live chat.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

Si in acest caz, ne puteti suna direct 0762 942 888 trimite email (coltdesanatate@gmail.com) sau putem discuta in timp real prin live chat.