Colt de Sanatate nu este doar un magazin online. El reprezinta evolutia fireasca de la un stil de viata orientat catre o abordare naturala, la pasiunea de a oferi nu doar produse ci si de a putea schimba in mai bine viata oamenilor.

Incepusem sa recomandam tuturor produse in functie de nevoile specifice ale acestora, iar urmarea fireasca a fost sa transformam aceasta pasiune intr-o mica afacere.

De ce Colt de Sanatate?

De-a lungul timpului, datorita noului nostru stil de viata, am observat ca pe piata produselor naturale si a serviciilor de terapii naturale lipseste ceva. Era vorba de o abordare mai apropiata de nevoile omului de astazi. Medicina clasica vede fiinta umana ca pe o masinarie biochimica formata din elemente constitutive. Si daca apare o defectiune se inlocuieste piesa cu alta sau se intervine chimic pentru a echilibra sistemul.

De aceea, este absolut necesar sa ne retragem intr-un Colt de Sanatate in afara tumultului cotidian, sa intelegem cum functionam si care sunt premisele unei vieti sanatoase si implinite. Credem ca o viata implinita nu se poate manifesta intr-un corp obosit si permanent agresat.

Produsele pe care le regasiti pe site sunt selectionate in special pe baza feedbackului venit de la oamenii care le-au folosit.
De asemenea, urmarim cu atentie si concentratia substantelor active, a variantelor cat mai pure si neprocesate ale plantelor astfel incat sa beneficiati de un produs cu o inalta calitate nutritionala.