Produsele comandate de pe site-ul nostru www.coltdesanatate.ro pot fi returnate conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului 34/2014. 
    Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca doreste sa returneze produsele, in termen de 30 zile calendaristice, fara penalizare si fara invocarea unui motiv
     Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului folosind aceeasi modalitate de transport prin care a fost primit coletul. 
     Noi, SC Oviclic Edu SRL, vom inapoia contravaloarea produselor in 2 zile lucratoare de la primirea produsului returnat, intr-un cont bancar specificat de client.

De asemenea, daca v-ati razgandit si doriti sa schimbati produsul cu oricare altul, va rugam sa ne contactati. In cazul schimbului de produsele costul transportului este suportat de noi.
    
Produsele pot fi returnate doar daca intrunesc urmatoarele conditii : 

– sunt sigilate; 
– ambalajul original este intact.

Noi, SC Oviclic Edu SRL nu suntem responsabili de calitatea produselor, acest lucru fiind controlat doar de Producator.  Produsele sunt avizate de Institutul de Bioresurse Alimentare si au declaratie de confrmitate. In cazul in care produsele achizitionate sunt deteriorate sau nu sunt conforme va rugam sa ne contactati si noi vom lua legatura mai departe cu Producatorul pentru a solutiona situatia.